Luotettavaa palvelua ammattitaidolla ja toiveita kunnioittaen

Luotettavaa palvelua ammattitaidolla ja toiveita kunnioittaen

Kodin sydän toimittaa palveluita pääsääntöisesti asiakkaiden kotiin. Asiakkaat voivat olla niin lapsiperheitä kuin ikääntyneitä, monisairaita tai terveitä.

Suurinosa yrityksen asiakkaista tulevat palvelusetelillä, mutta palveluita voi ostaa myös yksityisesti. Palvelut tuotetaan säännöllisesti sovittuna tai kertaluontoisina tilauksina. Yrityksen toimikuvaan kuuluvat kotipalvelut sekä kotihoito.

Väliotsikko

Kodin sydän toimittaa palveluita pääsääntöisesti asiakkaiden kotiin. Asiakkaat voivat olla niin lapsiperheitä kuin ikääntyneitä, monisairaita tai terveitä. Suurinosa yrityksen asiakkaista tulevat palvelusetelillä, mutta palveluita voi ostaa myös yksityisesti. Palvelut tuotetaan säännöllisesti sovittuna tai kertaluontoisina tilauksina. Yrityksen toimikuvaan kuuluvat kotipalvelut sekä kotihoito. Kodin sydän toimittaa palveluita pääsääntöisesti asiakkaiden kotiin. Asiakkaat voivat olla niin lapsiperheitä kuin ikääntyneitä, monisairaita tai terveitä. Suurinosa yrityksen asiakkaista tulevat palvelusetelillä, mutta palveluita voi ostaa myös yksityisesti. Palvelut tuotetaan säännöllisesti sovittuna tai kertaluontoisina tilauksina. Yrityksen toimikuvaan kuuluvat kotipalvelut sekä kotihoito.

Kodin sydän toimittaa palveluita pääsääntöisesti asiakkaiden kotiin. Asiakkaat voivat olla niin lapsiperheitä kuin ikääntyneitä, monisairaita tai terveitä. Suurinosa yrityksen asiakkaista tulevat palvelusetelillä, mutta palveluita voi ostaa myös yksityisesti. Palvelut tuotetaan säännöllisesti sovittuna tai kertaluontoisina tilauksina. Yrityksen toimikuvaan kuuluvat kotipalvelut sekä kotihoito.