Tukipalvelut

Tukipalveluita toiveitasi kunnioittaen

Tukipalveluista yleisin palvelumuoto on siivous. Kodin Sydän Oy tuottaa siivouspalveluita niin suuriin, kuin pieniin tiloihin. Ennen siivousta asiakkaan kanssa tehdään kartoitus arvioidusta siivoustyön laajuudesta, tehtävistä, tarvittavasta henkilökunnan määrästä, sekä siihen kuluvasta ajasta.

Toisena tukipalvelun muotona tunnettu asiointiapu on myös lisääntynyt viimeaikoina. Kauppa- ja apteekkiasiointi, saattelut lääkärille tai kampaajalle, ovat arkeen sopivia Kodin Sydän Oy tuottamia tukipalveluita. Asiakkaan kanssa voidaan käydä asoilla yhdessä- tai hoitaja voi toimittaa tilaukset suoraan kotiin.

Ulkoilu- ja seura ovat tärkeitä palveluita, etenkin yksinäisille ja vammautuneille. Toimintakyky on sairauden tai vammautumisen takia heikentynyt, jonka vuoksi asiakas ei uskalla tai pysty lähtemään itse ulos. Kodin Sydän Oy hoitajia tilataan myös seuraksi niille, joilla ei lähistöllä ole omaisia tai ystäviä. Nämä palvelut räätälöidään aina asiakkaan toiveen mukaan; esimerkiksi ulkoilun jälkeen hoitajalla on aikaa istua myös kahvittelemaan asiakkaan kanssa.

Muista kotitalousvähennys

Kaikista yksityisistä kotihoidon- tai kotipalveluiden laskuista voit lähettää verottajalle koosteen ja hakea kotitalousvähennystä, olivatpa ne sitten ALV 0 tai ALV 24%! Omavastuu on 100e, jonka jälkeen voit saada verottajalta kotitalousvähennystä jopa 3500e asti!
(*kotitalousvähennys ei koske palveluseteliasiakkaita)

Tukipalveluihin sisältyvät

  • Pienet ja suuremmat siivoustyöt
  • Asiointiapu; esim. apteekki, kauppa, kampaaja
  • Ulkoilu – ja sosiaalinen tuki
  • Tukipalveluita asiakkaan toiveen mukaan