Hinnasto & palvelun tilaaminen

Tilauksen aikana asiakkaalle tehdään haastattelu, jossa kartoitetaan tehtävänkuva, arvioidaan työn laajuus ja sille varattava aika, sekä henkilökuntamäärä.

Kodin Sydän oy tuottamat palvelut voivat olla toistuvia tai kertaluontoisia. Varaukset tehdään aina puhelimitse! Voit tiedustella palveluita myös sähköpostitse.

Kaikki palvelumuodot tuotetaan Jalasjärvellä. Siivousta olemme tuottaneet myös Kanta Kurikan ja Peräseinäjoen alueella

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa palvelutilaus soittamalla Kodin Sydän Oy:n puhelinnumeroon (0400 298 147) 24h ennen palvelun alkamista. Muussa tapauksessa peruuttamattomasta palvelusta laskutetaan 50% kokonaishinnasta. Poikkeuksina tilanteet, johon asiakkaalla on vakava terveydellinen syy.

Tilausta arvioidessa tehdään myös kartoitus mahdollisista matkakuluista sekä alv 0% oikeudesta.

Hinnasto

Olemme myös palvelisetelituottaja Etelä-pohjanmaan hyvinvointialueella!

Kotiapu, siivous yms. keskittyvät vain arkeen. Viikonlopun rauhoitamme vain kotihoidon työlle

Ostetuista palveluista voit aina hakea kotitalousvähennystä verottajalta 100 omavastuun jälkeen. Kotitalousvähennyksen suuruus voi olla 3500 / vuonna 2023.

Yksityinen Kotihoito, kotiapu ja siivous
tuntihinnat:

Arkisin: 45 € (7–18)
Arki-ilta: 65 € (18–21)
Lauantai: 65 € (7–18)

Lauantai ilta: 90€ (18-21)
Sunnuntai: 90 (7–18)

Sunnuntai ilta: 90 (18-21)

*Alvi 0% palvelua voi saada asiakas, jolla toimintakyky on laskenut pysyvästi tai väliaikaisesti ikääntymisen, sairauden tai vamman seurauksena. Alvittomasta 0%
palvelusta opastetaan yksityisen tilauksen yhteydessä erikseen.

*Hintoihin voidaan lisätä myös matkakulut pitkissä matkoissa

Laskuttaminen

Asiakasta laskutetaan tehdystä työstä ja siitä vastaavista tunneista viimeistään 30 vuorokauden sisällä. Lasku toimitetaan osoitteeseen tai asianhoitajalle, jonka asiakas on ilmoittanut Kodin Sydän Oy:lle

Palveluista voi aina hakea kotitalousvähennystä 100e omavastuun jälkeen verottajalta jopa 3500e asti (v.2023)
Pidäthän siis laskut tallessa!

Palveluseteliasiakas

Palvelusetelistä mahdollisesti ylittynyt omavastuu laskustetaan asiakkaalta. Omavastuu lasku toimitetaan osoitteeseen tai asianhoitajalle, jonka asiakas on ilmoittanut Kodin Sydän Oy:lle. Palveluseteliasiakas ei voi saada kotitalousvähennystä, koska se on kunnan tukemaa palvelua jo itsesään.

ALV ja kotitalousvähennys

Pääsääntöisesti kaikki kotipalvelut ja -hoito ovat ALV-vapaita palveluita. Perustelut ALV-vapaisiin palveluihin ovat seuraavat ”Asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi tai palvelua tarvitaan lasten, nuorten tai vammaisten hoitoon ja huoltoon liittyvistä syistä.” Yksittäisissä tilauksissa arvioidaan tapauskohtaisesti, täyttääkö palvelu edellä mainitut kriteerit.