Hinnasto & palvelun tilaaminen

Tilauksen aikana asiakkaalle tehdään haastattelu, jossa kartoitetaan tehtävänkuva, arvioidaan työn laajuus ja sille varattava aika, sekä henkilökuntamäärä.

Kodin Sydän oy tuottamat palvelut voivat olla toistuvia tai kertaluontoisia. Varaukset tehdään aina puhelimitse!

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa palvelutilaus soittamalla Kodin Sydän Oy:n puhelinnumeroon (0400 298 147) 24h ennen palvelun alkamista. Muussa tapauksessa peruuttamattomasta palvelusta laskutetaan 50% kokonaishinnasta. Poikkeuksina tilanteet, johon asiakkaalla on vakava terveydellinen syy.

Hinnasto

Olemme myös palvelisetelituottaja Jik alueella.

*Hintoihin lisätään alv 24%, alvillisesta työstä voit hakea kotitalousvähennystä 100€ omavastuun jälkeen.

Kotihoito

Arkisin: 33 €/h (7–18)
Arki-ilta: 45 €/h (18–20)
Lauantai: 45 €/h (7–20)
Sunnuntai: 64 €/h (7–20)

Siivous arkisin 34 €/h plus matkakulut.

Minimikäynti 15min.

Laskuttaminen

Asiakasta laskutetaan tehdystä työstä ja siitä vastaavista tunneista viimeistään 30 vuorokauden sisällä. Lasku toimitetaan osoitteeseen tai asianhoitajalle, jonka asiakas on ilmoittanut Kodin Sydän Oy:lle

Palveluseteliasiakas

Palvelusetelistä mahdollisesti ylittynyt omavastuu laskustetaan asiakkaalta. Omavastuu lasku toimitetaan osoitteeseen tai asianhoitajalle, jonka asiakas on ilmoittanut Kodin Sydän Oy:lle

ALV ja kotitalousvähennys

Pääsääntöisesti kaikki kotipalvelut ja -hoito ovat ALV-vapaita palveluita. Perustelut ALV-vapaisiin palveluihin ovat seuraavat ”Asiakkaan toimintakyky on alentunut esimerkiksi sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi tai palvelua tarvitaan lasten, nuorten tai vammaisten hoitoon ja huoltoon liittyvistä syistä.” Yksittäisissä tilauksissa arvioidaan tapauskohtaisesti, täyttääkö palvelu edellä mainitut kriteerit. Jos palveluun lisätään alv 24 % siitä voi hakea kotitalousvähennystä.